Kontakt oss

For hjelp med bestilling eller forespørsler

kontakt oss på mail eller på telefon dagtid.
 

Kontakt

For hjelp med bestilling eller forespørsler
kontakt oss på mail eller på telefon dagtid.
 
Åpningstider
Alle dager 09:00-15:00
 
For henvendelser utenom kontortid, 
send oss en mail på: 
post@roldal-booking.no
 
+47 95850500
 
Vakttelefon fra 09.00-22.00: 95 85 05 00
  
Postadresse: Håra, 5760 Røldal
Besøksadresse:Håradalen hyttefelt

Røldal Booking tilbyr overnatting i nye leiligheter og hytter. Våre enheter ligger rett nedenfor Røldal Skisenter (500 meter i luftlinje). Se kart over området og hvordan du kommer deg til Røldal Booking.
Vinterstid er det preparerte løyper helt ned til enhetene, og du kan dermed stå på ski rett inn i leiligheten eller hytten! Opp til skiheisen går det skibuss. Utenfor hyttene og leilighetene er det fine områder for barna, med akebakke og masse snø å boltre seg i!

Tur og langrennsmulighetene i områdene rundt Røldal er fantastiske! Foretrekker du oppkjørte løyper, finner du det enten i Røldal sentrum eller på Seljestad. Begge stedene er det også lysløyper. Se Seljestad og Røldal Løypeselskap sine nettsider for oppdatert informasjon vinterstid.

Sommer, vår og høst kan en nyte den flotte naturen, et fantasisk turterreng og gode sykkelmuligheter rett utenfor døren. Du kan også fiske ørret i et av de mange vannene i fjellet (husk fiske-kort!), eller reise ned til Røldalsvatnet å prøve å få tak i stor-fisken!

Røldal Booking ble etablert høsten 2007 og er 100 % eid av Håradalen Utvikling, og leies ut i dag til Røldalsterrassen AS

Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.